Mats tankar

Mina tankar och åsikter om främst Svensk politik men även om annat.

18 augusti 2006

Debatt mellan Persson och Reinfeldt

Såg på debatten mellan Göran Persson och Fredrik Reinfeldt.

Om man ska diskutera ett valmanifest, så är det självklart intressant att jämföra det med alternativet men se det ville inte Fredrik, för då klagade han på att Göran ville göra en sådan jämförelse.

Frågan jag ställer mig är om alternativet inte tål att jämföras med Socialdemokraternas valmanifest, eller varför ville inte Fredrik tillåta en jämförelse?

Etiketter: ,

3 Kommentarer:

At 19 augusti, 2006 00:07, Anonymous Anonym skrev...

Jag håller inte med, Alliansens valmanifest kommer nästa vecka, då finns all tid i världen för Persson att jämföra med sitt och kritisera Högern. Denna debatt var till för att berätta om S valmanifest och det känns snarare som om Persson saknar visioner och idéer och istället ägnade sin tid åt att måla upp en hotbild för folket om Alliansen vinner.

 
At 19 augusti, 2006 23:37, Anonymous Anonym skrev...

Men det är nog helt klart att Reinfeldt inte vill jämföra programmen. Har just läst Ordfronts lilla skrift Åtta år med Reinfeldt" och författarna avslöjar på ett grundligt sätt vad alliansens politik handlar om, och vad alliansen inte talar klartext om, och det är en rent ruskig läsning.

Ingen enda svensk borde gå till valurnan utan att han läst den här skriften. Den visar vilka konsekvenserna blir av alliansens politik, och det är ett amerikanskt samhälle med stora klasskillander, med en fattig underklass av working poor. Fast man försöker ta det i flera steg, och genom att lura in folk i det slutgiltiga systemskiftet med skattelättnader för alla som lockbete. Som sagt, läs boken.

 
At 20 augusti, 2006 10:52, Anonymous Anonym skrev...

Moderaterna med Fredrik Reinfelt i spetsen kamoflerar väl sina avsikter vilket framgår av skriften "åtta år med Reinfelt"

Men utöver att prata med kluven tunga så ljuger herr Reinfelt helt skamlöst i TV för hela svenska folket.

Här ljuger Fredrik Reinfelt i TVdebatten med Göran Persson

 

<< Hem